Névjegy

A blog célja: Krisztus Testének építése olyan igeszolgálatok, tanítások közreadása révén, melyek magyar nyelven eddig nem, vagy csak korlátozottan voltak elérhetők.  Ezeknek a tanításoknak közös jellemzője, hogy Jézus Krisztus gyülekezetének mennyei elhívását igyekeznek tudatosítani Isten ma élő népében, hogy amikor az Úr eljön, felkészített menyasszonyt találjon, aki készen áll az Ő fogadására.

A blog szerkesztője egy Pest megyei háziasszony, Kéry Zsuzsanna.

6 gondolat “Névjegy” bejegyzéshez

  1. Kovácsné nagy Teréz 2016-01-03 / 4:20 du.

    Szeretném megkérdezni miért nincs kiírva,hogy az idézetek melyik szerzőtől való?

    Kedvelés

    • keryzsuzsanna 2016-01-03 / 5:48 du.

      Melyik idézetre tetszik gondolni? Mindenhol igyekeztem megadni a forrást, ha nem tettem, akkor javítom tüstént.

      Kedvelés

      • Kovácsné nagy Teréz 2016-01-03 / 8:54 du.

        Bocsánatot kérek, elnéztem, a forrás adva van! Mély és őszinte írásokat olvastam,hálát adok az ÚR Jézusnak! Szeretném ezeket a tanításokat elmenteni de nem tudom hogy kell. Esetleg tudnának segíteni? Áldja meg az ÚR! Teréz

        Kedvelés

        • keryzsuzsanna 2016-01-04 / 11:45 de.

          Nagyon örülök, hogy tetszenek ezek az írások, dicsőség Istennek! Letölteni esetleg úgy lehetne, hogy a szöveget lenyomott bal egérgombbal végig kijelölni, majd jobb egérgombot lenyomni, másolás, és a szövegszerkesztőben pedig új dokumentumot nyitni, jobb egérgomb, beillesztés. (Most megnéztem, ha simán a szöveg fölött jobb egérgombbal kattintunk, mentés másként, akkor a teljes képernyőt lementi, ezért talán jobb az előzőekben vázolt megoldás.) Kérem, hogy szóljon majd, hogy így sikerült-e a mentés?

          Kedvelés

Hozzászólás